Trailranch

- Western rijden - arrangementen - dagtrails / Reit-, Kurzurlaub im WesternstilEven voorstellen...

 

Wij, Jan Klaster en Sacha Vijsma, zijn ruim 20 jaar geleden in Canada gepassioneerd geraakt van het leven op een western ranch. Wij hebben daar mogen proeven aan een manier van leven, wonen en werken die bestaat uit rust en ontspanning.

De ongerepte natuur, gastvrijheid van de mensen en het eindeloos genieten hebben ervoor gezorgd dat wij overtuigd waren dat deze manier van leven ons op het lijf geschreven stond. Eenmaal terug in Nederland waren we in gedachten onze eigen kleine western ranch al aan het bouwen. Onze paarden Mimay en Joki hadden een rol in deze droom. Het western rijden, de ontspanning en de rust waren al onderdeel van ons leven.

 

In het jaar 2004 werd de droom werkelijkheid en hebben we de kans gegrepen ons te vestigen als "beheerders" van een kleine western ranch in Drenthe. Een succesvol concept: ruitervakanties in westernstyle. Wij hebben het organiseren van dagtrails, weekenden en midweken in westernstyle ons eigen gemaakt. Goed bezochte western lessen, het beleren van paarden, het organiseren van clinics en het geven van demonstraties maken het programma compleet. 

 

Onze passie voor paarden, de rust en ontspanning hebben we kunnen overdragen aan vele gasten. Een gevoel van Back to Basic, wat voor veel mensen nieuw is maar ook als fantastisch wordt ervaren om een keer mee te mogen maken.

 

De Trail Ranch verzorgt arrangementen in het Nationaal Park “het Drents-Friese Wold” onder de deskundige begeleiding van Jan Klaster. Jan heeft zijn wortels in de dressuur en is een gecertificeerd instructeur westernriding.

 

 

 

                        Sacha en Joel             Jan en Sacha héél ontspannen

 

 

 

Jan op Roos

 

 

 

 

De Trail Ranch, gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold, is een unieke locatie waar u zich even in een andere wereld begeeft.
Vanuit deze locatie is het mogelijk om mooie en unieke plekken van de twee paardenprovincies  Drenthe en Friesland te ontdekken.

Wij rijden uren waarbij je je soms afvraagt of we wel in het drukke en volle Nederland zijn en niet in een gebied ver van de bewoonde wereld, ver van het massatoerisme. 

Wegspringende reeën, jagende roofvogels of een ontmoeting met in vrijheid grazende Schotse hooglanders is heel goed mogelijk en geven het gevoel van vrijheid en avontuur.

 


SIT BACK, RELAX AND ENJOY THE RIDE !!

 

 

 

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.