Trailranch

- Western rijden - arrangementen - dagtrails / Reit-, Kurzurlaub im Westernstil

 

Het Drents-Friese Wold met zijn mooie bossen, heidevelden, zandverstuivingen en heerlijke wandel-, fiets-, en ruiterpaden, de steeds wisselende coulissen waar iedereen op eigen manier van geniet.

 

 

 

vergezicht Door de bossen Heidevelden
     
Koeien Weideland zandverstuiving
     
Bijna Nacht Nacht Ven

 

 

 

Staatsbosbeheer doet hier uitstekend werk, onderhoud van ruiterpaden en uitzetten van ruiterroutes, herinrichting van de bossen, de heidevelden etc.

De mooie authentieke Drentse boerderijen en landgoederen worden in stand gehouden door diverse instanties, die zich dagelijks bezig houden om de mooie provincie Drenthe te promoten.


In samenwerking met een boekingskantoor is de Trail Ranch in staat geweest, de afgelopen jaren veel gasten per jaar afkomstig uit de hele wereld (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, China, Zwitserland en Oostenrijk) naar het mooie Drenthe te halen en deze gasten het prachtige Nationaal park het Drents-Friese Wold te laten zien.

 

Meneer Jan Klaster

 

Jan Klaster informeert u uitvoerig over de oorsprong van het terrein,  vaak weet hij interessant en boeiend te vertellen over de plannen die men met de verschillende terreinen heeft en houdt wederkerende gasten op de hoogte van vorderingen op dat terrein.

Een volwaardig natuurgids !

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.